Tarieven

In onderstaande informatie vindt u de tarieven voor koeriersdienst.

Koeriersrit:

BK&S bezorgt uw zending voor het tarief van 0,56 euro per km met een minimale ritprijs van 29,50 euro. Heeft u een grote zending en hebben wij daarom een grote bus nodig, zoals een Mercedes Sprinter? Dan zijn de tarieven 0,70 euro per km.*

* Een rit is exclusief BTW, eventuele handelingskosten en fileleed/vertraging.

Handelingskosten zijn kosten voor het maken van een extra handeling binnen een koeriersrit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het afgeven op een gesloten bedrijventerrein, waarbij de koerier extra tijd kwijt is bij het afgeven van een pakket. De handelingskosten bedragen 15 euro. Wij bepalen vooraf samen met u of deze handelingskosten bij de koeriersrit inbegrepen zijn

Bij ritten vanaf 15:30 uur wordt er 7,50 euro per kwartier gerekend wanneer er bij een koeriersrit fileleed of andere slechtere condities plaatsvinden.

Bel een koerier

Voorbeeld rit:

Is uw afhaalpunt in Beverwijk en moet uw zending bezorgd worden naar Amsterdam centrum? Het totaalbedrag ligt dan op 32 euro.

Is uw afhaalpunt in Beverwijk en moet uw zending bezorgd worden naar Utrecht centrum? Het totaalbedrag ligt dan op 73,50 euro.

Is uw afhaalpunt in Haarlem centrum en moet het pakket naar Tata Steel in IJmuiden, waarbij de koerier extra tijd nodig heeft om op het terrein van Tata Steel te leveren? Dan is het totaal bedrag 29,50 euro + 15 euro handelingskosten.

Alle genoemde prijzen zijn Excl. BTW.

Meer weten?