Over BK&S

BK&S is een koeriers- en postbedrijf dat gespecialiseerd is in spoedzendingen. Daarnaast leveren wij uw dagelijkse post in Noord-Holland tegen een scherpe prijs. Belt u ons voor 15:00 uur? Dan bezorgen wij uw zending dezelfde dag in de Benelux!

Koeriersdienst

Met ruim 15 jaar ervaring is BK&S in regio Beverwijk de koerier die zo snel en zorgvuldig mogelijk uw zending van A naar B brengt. Dagelijks verwerken onze twee Citroën Nemo’s en onze Opel Combo diverse spoedzendingen. Met betrouwbare chauffeurs die al jaren voor ons werken hebben wij een mooi netwerk opgebouwd. Onze klantenkring zal ons omschrijven als een ervaren en serieuze partner die altijd voor hen klaar staat. We hebben een ruim wagenpark met alle formaten bussen: een citroën Nemo voor de kleine pakketjes, tot een Mercedes Sprinter voor de grote klus!

Stadspost

BK&S biedt u de gelegenheid om in Noord-Holland uw post te versturen tegen een scherpe prijs. Waar u voorheen een vaste prijs betaalde voor heel Nederland, splitsen wij dit op in twee delen. In Noord-Holland, exclusief Amsterdam, betaald u 48 cent per stuk. In de rest van Nederland betaald u 73 cent per stuk. U kunt dit doen door naar een van onze verkoopadressen te gaan. Wij zijn gevestigd in Beverwijk, Velsen-Noord, Heemskerk, Wijk aan Zee, Castricum, Uitgeest en Akersloot. Hier zijn de postzegels verkrijgbaar en kunt u gelijk uw post inleveren, waarna wij het binnen twee werkdagen bezorgen!

  • Betrouwbaar
  • Voordelig
  • Ervaren
  • Zorgvuldig
  • Snel
  • Klantgericht

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord. Neem contact met ons op zodat we met samen met u uw wensen door kunnen spreken.

Neem contact op